Somrigt mode som även passar i höst

Bland sommarens modetrender finns det faktiskt en hel del plagg som passar lika bra att använda i sommarvärmen som till hösten när temperaturen sjunker. Det är perfekt att ha en garderob som är lika snygg och stilsäker oavsett vilken säsong det är. På Thernlunds kan du hitta allt du behöver till både sommaren och hösten. De har mode för alla smaker. Passa på att shoppa plagg till sensommaren men även till basgarderoben. Satsa på klänningar i olika nyanser, basplagg, midikjolar, olika toppar och matchande set. Det bästa är att allt kan du bära under semestern men även när du ska tillbaka till kontoret. En romantisk vit sommarklänning med puffärm är exempelvis ett plagg som du absolut kan fortsätta använda in på jobbet men även den avslappnade midikjolen i satin.

Stickat för hela slanten

Stickade plagg och speciellt set är något som har synts under sommaren men som kommer att ta en av huvudrollerna på modescenen i höst. Att köpa ett stickat set redan nu är helt rätt. Om du köper ett set kan du såklart använda varje del för sig. Du kan också satsa på en stickad klänning. Ett annat stickat plagg som du kan köpa redan nu och bära på sommarkvällarna när det blir lite kyligare är den stickade västen. Den var stor redan under vintern och sommaren och den håller sig kvar på trendtronen.

Puffärmar och cut outs

Rosa är en färg som syns mycket i sommar men som också följer med in i hösten. Ceriserosa är den allra hetaste nyansen. En annan fräsch färg är ärtgrönt som är snyggt till brunbränd hud men även till hösten. Något som du kan ha på klänningar, toppar, blusar och jackor både nu och sedan är puffärmar. Cut outs är något som syns på många plagg i sommar och den trenden svalnar inte till hösten. Du kan gärna ha olika typer av cut outs, från små hål som bildar ett mönster till få och stora cut outs.

Satsa på plagg av bra kvalité

När du ska köpa plagg som du tänker använda flera säsonger kan det vara en bra idé att köpa kläder av lite bättre kvalité eftersom de ofta håller längre. Även om plaggen är lite dyrare kommer det vara värt varje krona när du kan använda dem länge. Priset per användning kommer att vara billigt. Sedan ska du tänka på att ta hand om dem för att livslängden ska bli längre. Ett annat tips är att köpa plagg som går i linje med din stil. Annars är risken stor att kläderna bara blir liggande i garderoben.