Modet som gäller för hösten 2016

 

I och med höstens intåg börjar det också bli dags att gå igenom garderoben och uppdatera den med lite nya tillskott. För att se till att det är de rätta sakerna som man införskaffar är det inte bara att köpa den typen av plagg som man saknar eller behöver nya av, det är också bra att först sätta sig in i vad som är hett och rätt i klädväg för hösten och vintern 2016. Här följer därför en snabb redogörelse för de starkast lysande trenderna för perioden- dessa får man helt enkelt inte missa!

 

Mönstrat är alltid rätt

 

Mönster är något som egentligen aldrig går helt ur tiden och så är även fallet under denna höst. Det är dock två mönster som sticker ut lite extra och som man absolut gör rätt i att satsa på just Portrait of beautiful girl outdoors in autumnnu. Det första mönstret som har fått ett uppsving är det rutiga och framför allt: det storrutiga. Detta passar allra bäst på underdelar så som till exempel byxor eller kjolar men också på ytterplagg av olika slag. Det andra mönstret är leopardmönstrat. Detta är riktigt stort i höst och i stort sett alla plagg kan bäras i tyg med detta mönster utan att det blir fel. Det finns dock ett material som sticker ut lite extra och det är sammet som gör comeback och har tagit sig ända upp på catwalken och in i den verkliga haute couture- världen.

 

Hitta de rätta ytterplaggen

Under hösten och vintern är det viktigt att ha varma och sköna ytterplagg och även dessa skall naturligtvis helst följa trenderna. I år kan man se två tydliga tendenser för hur man skall se ut. Som ytterplagg är det rockar, och närmare bestämt i oversize-storlek, som gäller. Som tidigare nämnts får de ju också gärna vara mönstrade och helst då i rutigt eller leopard. På fötterna är det stövlar som gäller och dessa skall vara av en viss modell. Det är nämligen så att de senaste årens trend med stövlar som går upp över knäna fortsätter att hålla i sig.