4 modeplagg som aldrig går ur tiden

Mode har länge varit synonymt med kortvariga trender men i takt med den senaste tidens klimatdebatt efterfrågar allt fler snygga kläder som inte går ur tiden. Till skillnad mot den tidigare slit-och-släng-trenden vill konsumenter nu handla kläder och accessoarer som håller flera säsonger. Här får du tips på fyra stilsäkra plagg som bör finnas i varje garderob.

En vit skjorta

Alla bör ha åtminstone en vit skjorta i garderoben. Skjortan är ett otroligt användbart plagg som kan användas såväl på jobbet som under sommarens lata dagar. Den går att matcha med kostymbyxor, kjol, jeans och shorts. Den vita skjortan är en klassiker men garderoben får gärna innehålla en ljusblå skjorta eller andra färger som du gillar. Hos multi brand-kedjan https://www.johnells.se/ hittar du ett stort utbud av skjortor och andra klassiska plagg från märken som Ralph Lauren, Gant, Tiger och Hugo Boss. De har flera butiker samt en mycket bra webbshop.

Bekväma jeans

Ingen garderob är komplett utan ett par välsittande jeans. Välj en modell som passar din figur i en klassisk färg. Undvik att välja jeans som är trendiga utan välj de som du tycker om och som känns sköna.

En klassisk trenchcoat

En beige eller marinblå trenchcoat är ett plagg som aldrig går ur tiden. Detta ytterplagg är både stiligt och trendigt. Det är värt att investera lite extra i detta plagg då det håller i flera säsonger. Hos Johnnells.se finns det flera modeller från Tiger of Sweden och Ralph Lauren.

En svart klänning

Den lilla svarta syftar på en svart enkel klänning. Detta plagg kan stylas i en oändligt många varianter. En svart klänning är sällan fel, oavsett om du ska på en drink efter jobbet eller om du vill vara vardagsfin.